FAQ

Som udgangspunkt alle. Dermed ikke sagt, at vi løser alle opgaver selv. Vi har et godt netværk med specialister, som vi bruger til opgaver, der ligger udenfor vores kernekompetencer. I sådan et projekt står Wingmand istedet for projekthåndtering og formidling, så du slipper for at have kontakt til mere end en. 

Ja. Vi kan hjælpe med strategier indenfor branding, kommunikation, offline/online marketing, presse, sociale medier og branding. Vi tilbyder også sparring på forretningsstrategier, hvor vi bidrager med den kommunikative del og udvikling generelt.  

Ja, vi hjælper også med enkeltstående kampagner. Du betaler kun for den tid vi bruger, uanset om du skal have lavet meget eller lidt. Du kan vælge at betale på timebasis, klippekort eller få en fast pris, så du ved, hvad det koster. 

Vi fakturerer pr påbegyndt kvarter, og du modtager først en faktura på hele opgaven, når opgaven er løst. Klippekort skal dog købes på forhånd. 

Wingmand vil helst med på hele rejsen, og ikke kun løse opgaver for din virksomhed i ny og næ. Men også være med til løbende at udvikle virksomheden og kommunikationen, og på den måde sikre at virksomheden vokser i takt med resten af branchen. Vi vil gerne overvåge virksomheden aktiviteter hele tiden, komme med input til forbedringer og generelt bare får et kendskab som er værdifuld for jer. Præcis som en kommunikationsafdeling gør. Med VIP løsningen er Wingmand bliver på wingerne, også når opgaven er løst.  

For langt de fleste vil det være en billiger løsning at have Wingmand, fordi du sparer penge på drift som arbejdscomputer, kontorplads, pension, feriepenge, software, tidsspild osv. Du betaler nemlig kun for de opgaver du får løst. På den måde er der fuld effektivtet, og med over 10 års erfaring kan mange opgaver laves hurtigt og dermed spare dig for lønkroner. 

Wingmand har forskellige rabatmuligheder. Du kan købe klippekort, hvor det bliver billiger jo flere, du købet. Det samme gælder vores VIP setup, hvor du oven i prisen får hotline, feedback og 10% på alle opgaver du køber udover VIP. Afhænger af, hvilken opgave du skal have løst, kan det være en fordel at kombinere nogle af tilbudede. Du kan også kontakte os, så finder vi en samlet pris, hvor de forskellige rabatter er indregnet i beløbet.  

Du bestemmer selv om du vil have en fast pris eller betale timebasis. Vi anbefaler altid fast pris, så vidt muligt, fordi det gør det mere gennemsigtig for dig som kunde, hvad du skal betale. 

Er du klar til next level? Lad os tage en snak og få din virksomhed på vingerne

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Du er også velkommen til at ringe til Jesper på 30 29 12 18 og tage snakken med det samme.


Go to top