Kerneydelser

Wingmand løser alle opgaver
- men ikke alene

Wingmand er den kommunikationsspecialist, din virksomhed ikke har. Den del af virksomheden, som kommunikativt er bindeledet til målgruppen og kunderne. Du sparer samtidig penge og øger virksomhedens faglighed og muligheder. 

Jesper-lilleris-Wingmand.dk-web

Mit navn er Jesper Lilleris, og jeg er Wingmand

Jeg hjælper virksomheder med at komme på vingerne, øge flyvehøjden og holde en stram og strategisk kurs. Fra StartUps til etablerede virksomheder.


Wingmand er den kommunikationsspecialist, din virksomhed ikke har. Den del af virksomheden, som kommunikativt er bindeledet til målgruppen og kunderne. 


Wingmand kan indtage den rolle, du ønsker; projektleder, kommunikationschef, konsulent, sparringspartner, marketingstrateg eller allieret. Vi er den kommunikationsafdeling alle virksomheder bør have, men som langt de fleste ikke har resurser til. Den mangel hos virksomheder vil vi gerne professionaliserer, fordi vi ved, hvor vigtigt kommunikationen er for enhver virksomheds drift, vækst og udvikling. VI gør det, vi er bedst til.


Det betyder ikke, at Wingmand selv løser alle opgaver. Det vil være useriøst og uambitiøst. De opgaver, vi ikke selv er de bedste til at løse, får vi andre fagspecialister til. Men bare rolig, vi står for det hele, og så du får blot et tilbud fra os, som du kan takke ja eller nej til. Vi står for kontakten og projektledelsen.


VI vil sindsyg gerne være en del af din virksomhed. Altså virkelig gerne. Ikke kun lave en opgave eller to for jer. Men også være sparringspartner for jer, følge med i jeres aktiviteter, komme med løbende feedback til optimering, løse opgaver når de opstår, og være med på hele rejsen. Det er derfor vi hedder Wingmand. Vi er altid på vingerne sammen med dig, og klar til at assistere dig.


Er det dyrt? Nej, du betaler kun for den tid, du bruger Wingmand, og samtidig sparer du alle omkostninger til pension, ferie, sygdom, forsikringer, kontorplads osv.

Dine Fordele ved at samarbejde med Wingmand

Tryk på + for at læse mere

Wingmand tilpasser sig dine behov og projektets omfang. Det giver fuld fleksibilitet, så du kun betaler for de tjenester, du har brug for, når du har brug for dem.

Du får altid det bedste fra alle verdenen. Wingmand har meget erfaring med mange forskellige opgaver, men langt fra alle. Og vi laver kun det, vi ved, vi kan. Resten får vi andre fagspecialister til, som fx. logo-design, visuel iden sitet eller ny hjemmeside. Så du er altid sikret specialister på dine opgaver.

Du påtager dig ingen faste omkostninger ved at have Wingmand med på vingerne. Havde du haft en kommunikationsafdeling, ville den have været en fast udgift. Som freelance eller en fast aftale er WIngmand en omkostningseffektiv løsning. Du betaler kun for de timer og opgaver, der udføres.

WIngmand hjælper dig med at udvikle en klar og effektiv kommunikationsstrategi, der understøtter dine forretningsmål. Wingmand kan også fungere som strategiske rådgiver og sparringspartner på andet end kommunikation.

Som Wingmand vil jeg løbende komme med input til udvikling af indsatsen. Når jeg er tilknyttet din virksomhed vil jeg se nye måder at gøre tingene på og optimere indsatsen. Alt sker på baggrund af viden, og derfor er det vigtigt at være tæt på virksomheden. 

Wingmand er også en stærk projektleder fra projektstart til eksekvering. Jeg kan håndtere alt fra kampagner og begivenheder til daglig kommunikationsstyring, hvilket giver dig tid til at fokusere på at drive din virksomhed.

Wingmand arbejder målrettet for at levere resultater. De forstår vigtigheden af at opfylde mål og deadlines. Wingmand er kun en del af virksomheden for at skabe resultater. Og det vil altid være det mindset, vi møder kunden på. Derfor leverer vi også det, der er behov for.

Med færre kunder at håndtere end et stort bureau, kan vi give din virksomhed mere opmærksomhed og tilpasse strategien til dine unikke behov. Det er denne relation, der gør det til noget specielt. At vi har en relation. På samme måde som det kan være rart at være på fornavn med sin bankråder, og ikke kun være et kontonummer. Relationen betyder meget, og noget WIngmand prioriterer højt. Jo bedre vi kender hinanden, jo bedre vil samarbejdet være.

VI kan hjælpe med at opbygge og styrke dit brand gennem konsistent og målrettet kommunikation. Vi ser ofte, at virksomheder gør noget, de tror er det rigtige, men at det har den modsatte effekt, fordi de glemmer at tale til målgruppen stedet for at tale om sig selv. Det er en balance, som let kan vippe til den forkerte side. Ved at have WIngmand med i luften, står I betydelig stærkere på markedet og kan betydelig lettere indtage den position, som virksomheden ønsker. Branding er kompleks, og man skal være konsistens. Derfor er det også afgørende at have fagspecialister med på sidelinjen. 

Hvad kan Wingmand hjælpe med?

Alt, for vi laver ikke det hele selv. 

 

Vi påtager os gerne rollen og indhenter tilbud der passer præcis til dine behov og formålet, og følger opgaven helt i mål. Ingen opgave er for stor eller lille for Wingmand. Det strategiske arbejde er vi specialister i, og den del står vi altid selv for. 

Wingmand strategier

Kommunikation, branding, marketing, presse, content

wingmand marketing

Digital, content, inbound, guerrilla, analyse, cross-channel, marketingmix, data

Wingmand strategi

Identitet, positionering, storytelling, strategi, monitorering, udvikling

Wingmand -kampagne

Digital, Facebook, X, LinkedIn, Instagram, Google ads, Google shopping, YouTube

SoMe wingmand

Strategi, storytelling, krisehåndtering, kampagner, content, annoncering

Pressemeddelelse, overvågning, rådgivning, pressehåndtering, krise, koordinator,

Go to top