Om Wingmand

Fra Tour de France til Kongehuset

Jeg har over 10 års erfaring med strategisk kommunikation, branding og marketing fra både private virksomheder og det offentlige.

Wingmand Jesper

Om Wingmand

Mit navn er Jesper Lilleris. Det er mig der er Wingmand. Jeg har over 10 års erfaring med strategisk kommunikation, branding og marketing fra både private virksomheder og det offentlige.

Jeg har bl.a. været pressekoordinator på Regentparrets sommertogt, kommunikationsansvarlig for Tour de France i Vejle, lead på design af stort spritnyt cykelbrand med ambitioner uden for kategori – og meget meget mere. 

 

Mange forskellige opgaver og situationer som har givet mig nyttig viden og erfaring.

 

Derfor er jeg specialist i at arbejde med komplekse strategier, ambitiøse og langsigtede brandingindsatser, store markedsføringskampagner og skabt resultater overfor mange målgrupper med vidt forskellige budgetter.

Som person er jeg tillidsfuld, reflekterende, struktureret, analytisk og kreativ. Men jeg er også den humoristiske, imødekommende, direkte og vellidte samarbejdspartner, som med engagement og interesse bidrager til at nå et fælles mål. Relationen mellem mig og mine kunder er vigtig, og noget jeg prioriterer og investerer tid i.

 

Jeg har læst en Cand.mag. i medieret kommunikation ved Aalborg Universitet, og efterfølgende taget relevante kurser for at specialisere min viden.

Hvorfor skal du have en Wingmand?

Wingmand hjælper virksomheder med at komme på vingerne, øge flyvehøjden og holde en stram og strategisk kurs. Fra StartUps til etablerede virksomheder.

Wingmand er den kommunikationsspecialist, din virksomhed ikke har. Den del af virksomheden, som kommunikativt er bindeledet til målgruppen og kunderne. 

 

Wingmand kan indtage den rolle, du ønsker; projektleder, kommunikationschef, konsulent, sparringspartner, marketingstrateg eller allieret. Vi er den kommunikationsafdeling alle virksomheder bør have, men som langt de fleste ikke har resurser til. Den mangel hos virksomheder vil vi gerne professionaliserer, fordi vi ved, hvor vigtigt kommunikationen er for enhver virksomheds drift, vækst og udvikling. VI gør det, vi er bedst til.

 

Det betyder ikke, at Wingmand selv løser alle opgaver. Det vil være useriøst og uambitiøst. De opgaver, vi ikke selv er de bedste til at løse, får vi andre fagspecialister til.

Men bare rolig, vi står for det hele, og så du får blot et tilbud fra os, som du kan takke ja eller nej til. Vi står for kontakten og projektledelsen.

 

 

VI vil sindsyg gerne være en del af din virksomhed. Altså virkelig gerne. Ikke kun lave en opgave eller to for jer. Men også være sparringspartner for jer, følge med i jeres aktiviteter, komme med løbende feedback til optimering, løse opgaver når de opstår, og være med på hele rejsen. Det er derfor vi hedder Wingmand. Vi er altid på vingerne sammen med dig, og klar til at træde til.

 

 

Er det dyrt? Nej, for mange virksomheder vil det være den billigste løsning. Du betaler kun for den tid, du bruger Wingmand. Derudover arbejder jeg som udgangspunkt fra mit eget sted, og det gør at du sparer alle omkostninger til pension, ferie, sygdom, forsikringer, kontorplads, computer, telefon, osv. 

Go to top